Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3765 niezalogowanych)
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Kami a jak tam Twoje winko? wyrabia się? bo moje jeszcze nie panladny będzie pewnie zawiedziony i zbulwersowany jak wróci i się o tym dowie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
magdalena_d84 napisał:
Kami a jak tam Twoje winko? wyrabia się? bo moje jeszcze nie panladny będzie pewnie zawiedziony i zbulwersowany jak wróci i się o tym dowie

kurcze masz racje trza wstawiac govi podzuc gruszki do smaku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
no i co ?? i cisza?? toż to o jeden rok mamy już bliżej do emerytury a tu nikt nic nie pisze?? żadnych planów

kami jak tam winko?? dino,retier zapasy flaczków są?

ja mam całe wiaderko kapusty kiszonej więc może tez sie nam to na cos przyda? pewnie sok na zakwasy w żołądku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
tez mam wiaderko kapuchy kiszonej a do tego ogorski z soczkiem tzw 'kacus' nie wiem jak inni ale ja juz robie zapasy no i szukam juz kawałka plaży a wstyd się przyznać ale winko wypiłam sama
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
sama i to tak bez nas ?? o żesz Ty niech no tylko pozostali o tym uslysza to cienko bedziesz piszczec, rekompensatę będziesz musiala nam za to jakąś zrobić, już my coś wymyślimy

to ja dodam że buraczki mam w sloiczkach i ogoreczki tez

ten kawalek plazy to cos dluugo szukasz..pewnie przez ten snieg jest ciezej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
magdalena_d84 napisał:
no i co ?? i cisza?? toż to o jeden rok mamy już bliżej do emerytury a tu nikt nic nie pisze?? żadnych planów

ja mam całe wiaderko kapusty kiszonej więc może tez sie nam to na cos przyda? pewnie sok na zakwasy w żołądku

...............jeśli deptałaś ją sama,to lecę w te pędy
Gorsza sprawa z Dinem,owce mu się rozpierzchły gdzieś po norwegi i przeżucił się na rzucanie kulami ,czy też kotami nie pamiętam już.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
retier1 napisał:
magdalena_d84 napisał:

...............jeśli deptałaś ją sama,to lecę w te pędy
Gorsza sprawa z Dinem,owce mu się rozpierzchły gdzieś po norwegi i przeżucił się na rzucanie kulami ,czy też kotami nie pamiętam już.

deptac nie deptałam,ale ugniatałam kurcze to lipa jak tych owieczek nie ma ale ale, jest takie cos jak hot-dog, a skoro dino ma koty(tzn rzuca nimi) to zrobimy sobie z nich hot-cats
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
giovi chyba nic nie powie,bo jego kotki sa w pl bezpieczne,ale ponoc u siebie ma ich w okolicy duzo no chyba ze do tego czasu kotecki zdechna mu i je przerobi na paszteciki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok